Aanbod

Door de combinatie van mijn ervaring als GZ psycholoog én mijn energetische gaven kan ik samen met jou als client doorgaans snel invoelen wat de oorspronkelijke verstoring is waar je klachten uit voortkomen. Zuiverheid is heel belangrijk in mijn werk. Ik hecht er grote
waarde aan om vanuit een puur hart en met pure energie te werken. Tijdens de behandeling richten we ons op de diepere lagen van de verstoring. We worden voorbij de dagelijkse emoties geleid naar de voorouderlijke lijn of eerdere zielservaringen – waardoor we bij de bron van de pijn uitkomen en deze kunnen helen. Heling vindt plaats in jouw systeem, maar mogelijk ook indirect bij familieleden of naasten. Je zult naderhand merken dat er verschuivingen plaatsvinden in je relatie met jezelf en met anderen.

Behandeltafel

De vorm van de behandeling kiezen we samen in overleg. Vaak werken we via de behandeltafel – waarbij ik je begeleid om vanuit een staat van diepe ontspanning een quantum healing te ontvangen. De healing wordt ondersteund door muziek met afgestemde hertz frequenties en dringt door tot op celniveau, in je volledige systeem en zal in de dagen en weken erna nog sterk doorwerken.

Transgenerationele loskoppeling

Een meer actieve vorm is de Transgenerationele loskoppeling ; waarbij we samen onderzoeken waar de energetische verstoring zit. We vertalen een concrete vraag of situatie (gekoppeld aan je klachten) naar mogelijke oorzaken die we met elkaar verbinden. Ik help je doorvoelen waarin de verstoring ligt; welke patronen, ervaringen of trauma’s er verborgen gaan achter de opgestelde onderdelen. Om deze vervolgens op
het diepste niveau te kunnen helen.

Ondersteuning met druppels en olie

Zowel op de behandeltafel als tijdens de opstellingen maak ik gebruik van ondersteunende
energy remedies en essentiële oliën (lees hier meer). De impact van geuren en druppels kan een krachtige ondersteuning aan de heling bieden.
Bijvoorbeeld om dichter bij een herinnering te komen, om beter te kunnen aarden of om je hart te openen.
Misschien vind je het nog lastig om een beeld te vormen bij mijn manier van werken. Ik kan alleen maar zeggen: als mijn aanpak jou intuïtief aanspreekt, maak dan vooral een afspraak zodat je zelf kunt ervaren wat Quantum Healing voor jou kan betekenen.

Energy Remedies en Essentiële Oliën

Als aanvulling op de Quantum Healing heb ik inmiddels talloze cliënten met traumaklachten ondersteund met mijn aanbod van verschillende Energy Remedies. Dit zijn zorgvuldig samengestelde flesjes met hoogfrequente energieën in vloeibare vorm. Ze werken elk vanuit een bepaalde bron (zoals edelstenen, kristallen, bloemen en kruiden) gekoppeld aan een zuivere intentie. Zo licht als ze lijken, zo krachtig werken ze door op alle lagen van je systeem: fysiek, mentaal, emotioneel en op zielsniveau.

Tijdens een bijzondere ervaring op het strand van Vlieland kreeg ik een visioen dat achteraf het startpunt is geweest van dit werk met vloeibare remedies. De schittering van het zonlicht op het water bracht mij een volmaakt beeld van een zuivere diamant. Ik voelde de
diepe reinigende en helende kracht die ervan uitging. De diamant zuiverde mijn lichaam, gedachten en emoties. Het inzicht kwam direct: ik wist dat ik mocht gaan werken met deze energie. Ben je nieuwsgierig? Ik laat je graag kennismaken met de Energy Remedies als onderdeel van een healing, of via een bestelling in mijn webwinkel.

De producten die wij verkopen hebben iets belangrijks met elkaar gemeen: zij verbinden het spirituele met het aardse. Het zijn stuk voor stuk krachtige, hoogfrequente energieën opgeslagen in water of olie. De Energy Remedies zijn opgeslagen in water en alcohol en
dienen via de mond te worden ingenomen. De Ancient Wisdom oliën zijn geuren die zijn opgeslagen in zuivere olie. Ze worden opgenomen door je huid of reukorgaan – en werken
door op je hele systeem.

Sets met Essentiële Oliën

Er zijn vier sets met elk zes oliën, afgestemd op specifieke thema’s:

  • Angst- en paniekklachten
  • Depressie
  • Slapen en ontspannen
  • Trauma

Iedere set van oliën komt met een specifieke begeleidende healing
opname van 45 minuten die ondersteunt bij de heling van de klachten

 

Energy Healing

Ook los van de druppels bied ik Energy Healings aan. Dit zijn losse modules met opgenomen videomateriaal (ook als podcast te beluisteren) waarin ik je in een staat van diepe meditatie breng en je begeleid in het loslaten van de verstrikkingen en blokkades in jouw systeem zodat je verbinding kunt maken met het gekozen thema, zoals liefde of vreugde. Het aanbod van thema’s breid ik in de komende periode verder uit, gebaseerd op wat er speelt in de energie op aarde en op de thema’s die ik zie terugkomen bij mijn cliënten.

Transformationele workshops

De workshops zijn gericht op mensen die te maken hebben gehad met traumatische ervaringen en hiermee willen leren omgaan. De begeleiders, Jaco Geense en Louky de Lange, hebben veel kennis en ervaring op het gebied van levenscoaching, trauma healing en therapie. Tijdens de workshops worden deelnemers ondersteund met oefeningen en producten. Dit zorgt ervoor dat er een verandering kan plaatsvinden en dat deelnemers beter leren omgaan met hun ervaringen. De avonden zijn een veilige plek waar mensen hun verhaal kunnen delen en inzichten kunnen opdoen om verder te kunnen groeien.

De workshops zijn niet alleen gericht op het verwerken van traumatische ervaringen, maar ook op het vinden van nieuwe kracht en het ontdekken van mogelijkheden. De begeleiders richten zich op het herstellen van het vertrouwen en het vergroten van de veerkracht van de deelnemers. Door middel van verschillende technieken en oefeningen, leren deelnemers hun eigen potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot nieuwe perspectieven op het leven en het vinden van meer voldoening en geluk. De workshops zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden, en er is altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.