Winkel

Energy Remedies

Als aanvulling op de Quantum Healing heb ik inmiddels talloze cliënten met traumaklachten ondersteund met mijn aanbod van verschillende Energy Remedies. Dit zijn zorgvuldig samengestelde flesjes met hoogfrequente energieën in vloeibare vorm. Ze werken elk vanuit een bepaalde bron (zoals edelstenen, kristallen, bloemen en kruiden) gekoppeld aan een zuivere intentie. Zo licht als ze lijken, zo krachtig werken ze door op alle lagen van je systeem: fysiek, mentaal, emotioneel en op zielsniveau.

Tijdens een bijzondere ervaring op het strand van Vlieland kreeg ik een visioen dat achteraf het startpunt is geweest van dit werk met vloeibare remedies. De schittering van het zonlicht op het water bracht mij een volmaakt beeld van een zuivere diamant. Ik voelde de diepe reinigende en helende kracht die ervan uitging.
De diamant zuiverde mijn lichaam, gedachten en emoties. Het inzicht kwam direct: ik wist dat ik mocht gaan werken met deze energie. Ben je nieuwsgierig? Ik laat je graag kennismaken met de Energy Remedies als onderdeel van een healing, of via een bestelling in mijn webwinkel.

Transformationele workshops

De workshops zijn gericht op mensen die te maken hebben gehad met traumatische ervaringen en hiermee willen leren omgaan. De begeleiders, Jaco Geense en Louky de Lange, hebben veel kennis en ervaring op het gebied van levenscoaching, trauma healing en therapie. Tijdens de workshops worden deelnemers ondersteund met oefeningen en producten. Dit zorgt ervoor dat er een verandering kan plaatsvinden en dat deelnemers beter leren omgaan met hun ervaringen. De avonden zijn een veilige plek waar mensen hun verhaal kunnen delen en inzichten kunnen opdoen om verder te kunnen groeien.

De workshops zijn niet alleen gericht op het verwerken van traumatische ervaringen, maar ook op het vinden van nieuwe kracht en het ontdekken van mogelijkheden. De begeleiders richten zich op het herstellen van het vertrouwen en het vergroten van de veerkracht van de deelnemers. Door middel van verschillende technieken en oefeningen, leren deelnemers hun eigen potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot nieuwe perspectieven op het leven en het vinden van meer voldoening en geluk. De workshops zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden, en er is altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Energy Healings

Energy Healings zijn losse modules met opgenomen videomateriaal (ook als podcast te beluisteren) waarin ik je in een staat van diepe meditatie breng en je begeleidt in het loslaten van de verstrikkingen en blokkades in jouw systeem zodat je verbinding kunt maken met het gekozen thema, zoals liefde of vreugde. Het aanbod van thema’s breid ik in de komende periode verder uit, gebaseerd op wat er speelt in de energie op aarde en op de thema’s die ik zie terugkomen bij mijn cliënten.