Contact us

Wij willen u ondersteunen bij al uw vragen

connect@uqhealing.com

Neem deel aan onze e-mail lijst:

Klantbeoordelingen

Na jarenlang allerlei vormen van therapie te hebben doorlopen moet ik zeggen dat ik de eerste keer wat onwennig was bij de behandeling Quantum healing… het klonk bijna te mooi om waar te zijn. Maar ik besloot om er open in te gaan. En wat heeft het mij inmiddels veel gebracht! Op de behandeltafel of tijdens een opstelling sta ik er steeds weer van versteld: zij heeft een unieke gave om de vinger exact op de zere plek te leggen. Ergens tijdens de sessie is er steeds weer dat moment van ‘magic’, ik voel hoe we op een andere golflengte belanden waarin er iets wezenlijks gebeurt, iets heel ouds en essentieels barst open en neemt al het andere mee. Meestal kan ik er geen woorden
aan geven. Maar dat hoeft ook niet; mijn lichaam doet het werk. In een staat van diepe ontspanning is het als reizen in door het universum van je ziel. Visioenen, tranen, wedergeboortes, ik heb ze allemaal beleefd. Het werkt heel subtiel en altijd vanuit liefde en respect. Met zachte hand en omringd door verdiepende muziek en prikkelende geuren weet het de diepste trauma’s los te weken. Als je je voor deze behandelingen kunt openstellen: ga naar haar toe. Je geeft je jezelf een groot geschenk.
~Celine

Over de Anxiety Healing

Sinds ik deze healing heb gedaan heeft er een verandering plaatsgevonden in mijn leven. Mijn anxiety is sinds deze healing zeer verminderd en dat proces loopt nog steeds. Ik kan nu goed inzien dat ik mijn leven voor mezelf leidt en me niet zoveel zorgen moet maken over
andere hun mening. Ik voel me bevrijd.
~Kaylee

Over de Despressie Healing

Tijdens deze healing zakte ik heel erg in mijn eigen lichaam. Mijn lichaam en ziel zijn beide hersteld van alle donkere emoties die ik voor jaren bij me heb gedragen en eindelijk los mocht laten.
~Kaylee

Over de slaap en stress healing

Door deze healing is bij mij al mijn stress en donkere energie in mijn derde oog chakra weggenomen. De sensatie hiervan was iets wat ik zelf nog nooit eerder had gevoeld en heb ik als zeer opluchtend ervaren. In de chemie van mijn brein heeft ook een verandering plaatsgevonden, mijn hele systeem reageerde op deze nieuwe positieve energie en ik voel me helemaal vernieuwd.
~Kaylee

Over de trauma healing

Ik heb het altijd lastig gevonden om los te laten, de healing ondersteunde me hiermee. Ik kreeg de aanmoediging van mijn geest, ziel en lichaam dat het okay was om los te laten en opnieuw te beginnen, dat ik niet mijn trauma ben. Door deze healing kwamen al deze elementen bij elkaar en werden vastgezet in mijn systeem, dat ik het nooit meer zou vergeten.
~Kaylee

Over de Transformationele workshops

Dank jullie wel voor de veilige setting, healing en de bijzondere olie. Ik voel me zeker anders.
Ook anders bij mijn hart.
~L.Z., vrouw, Heiloo

Over de Transformationele workshops

Mijn belevenis van deze cursus was dat ik bevestiging kreeg van m’n pad, die ik op dat moment nodig had. Prachtig hoe je geprikkeld kan worden met je zintuigen om de antwoorden van binnenuit te verkrijgen. De begeleiding was prettig en liefdevol.
~A.K., vrouw

Over de Transformationele workshops

Wowwww wat was dit een aparte ervaring….. Ook ik praatte net tegen mezelf ….en zei ik voel me lekker Goh dit gevoel heb ik lang niet gehad…. Dank je wel toppers.
~I.S., vrouw,